top of page

Young Ninja Group (ages 3-5)

Public·78 members

Ip Man 4 Online Sa Prevodom


Ip Man 4 Online Sa Prevodom
Ip Man 4: The Finale je poslednji nastavak sage o legendarnom majstoru borilačkih veština Ip Manu, koji je bio učitelj Brus Lija. Film je režirao Vilson Jip, a glavnu ulogu tumači Doni Jen. Film je premijerno prikazan u decembru 2019. godine, a dostupan je za gledanje online sa prevodom na srpski jezik .
ip man 4 online sa prevodomFilm se fokusira na događaje koji prate Ip Mana nakon smrti njegove supruge. On putuje u San Francisko da bi smirio tenzije između lokalnih majstora kung fua i njegovog zvezdanog učenika, Brus Lija, koji je otvorio svoju školu borilačkih veština. Ip Man se suočava sa rasizmom i diskriminacijom, kao i sa izazovom da zaštiti svoju nasleđe i čast kineske borilačke umetnosti.


Film je dobio pozitivne kritike od publike i kritičara, koji su hvalili akcione scene, glumu i režiju. Film je takođe bio komercijalni uspeh, zaradivši preko 200 miliona dolara širom sveta. Film je nominovan za nekoliko nagrada, uključujući najbolji akcioni film na Zlatnim globusima 2020. godine.


Ip Man 4: The Finale je film koji će zadovoljiti sve ljubitelje borilačkih veština, kao i one koji žele da saznaju više o životu i delu Ip Mana. Film je pun emocija, humora i spektakularnih borbi, koje demonstriraju veštinu i filozofiju kung fua. Film je dostupan za gledanje online sa prevodom na srpski jezik na sledećim linkovima:  • [MariaGadu.net]  • [SIPHYA FURNITURE]
Uživajte u filmu!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page