top of page

Novice Karate Group (ages 8 & up)

Public·78 members
Hakim Larionov
Hakim Larionov

Efektet Pozitive Dhe Negative Te Karbohidrateve Ne Organizem Rapidshare [BEST]Godet mënyrën e gabuar të të menduarit tek depresivi (unë nuk vlej, çdo gjë po më shkon ters, nuk ka vlerë jeta) apo tek manjakali (jam një gjeni, do shes shtëpinë të luaj lloto ta provoj fatin etj.),e cila sipas psikologjisë konjitive është përgjegjëse për ndjenjat negative që përjeton i depresuari. I depresuari monitoron gjithë ditën mendimet e veta për të zbuluar ato me ngjyra negative, mban një ditar për të identifikuar si i ndryshon humori gjatë ditës, çfarë mund të kontribuojë si stresor. Kur identifikon mendime negative përpiqet ta ndërpresë dialogun e brendshëm dhe ti zëvendësojë mendimet negative me pozitive (vërtet nuk e bëra dot shpejt ushtrimin, por e bëra gjithsesi. Ka që dalin më dobët se unë. Për sa kohë shefja më paguan, mësuesi më vë nota mesatare, jam i kënaqur). Terapia konjitive nuk mjafton për të hequr ndjenjat negative, sepse shpesh ndjenjat negative paraprijnë mendimet dhe jo anasjelltas.
Efektet Pozitive Dhe Negative Te Karbohidrateve Ne Organizem Rapidshare

350c69d7ab


https://soundcloud.com/ficompflavho/tally-developer-9-download-free-verified

https://soundcloud.com/fordwebtele1974/coreldraw-graphics-suite-crack-download-fixed

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page